top of page

DONATEUR WORDEN

Het beheer en onderhoud van onze zeven molens kost veel tijd en geld. Wij zetten ons daar als Suam graag voor in. Donateurs zijn hard nodig en van harte welkom.

Geef u op als donateur. Dat gaat heel makkelijk.

Vul het formulier hiernaast in en klik op "Indienen".

Uw donatie is vrijblijvend, we zijn met elke euro dik tevreden. Indien u echter 25 euro of meer overmaakt, ontvangt u viermaal per jaar het tijdschrift "Molenpost", het informatieve kwartaalblad dat wordt uitgegeven in samenwerking met diverse andere molenverenigingen in Noord-Holland.


De SUAM is een Algemeen Nut Beogende Instelling, dus uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Heeft u vragen? Bel met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar de secretaris en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.

CONTACTFORMULIER

MOLENPOST

Donateurs van de Suam ontvangen vier keer per jaar het blad Molenpost, een periodiek dat wordt uitgegeven in samenwerking met de molenstichting Alkmaar e.o., de Stichting Schermer Molens, de Stichting tot behoud van de Molen De Traanroeier, de Stichting Zijper Molens, de Stichting Molens Zuid-Kennemerland, de Stichting Westfriese Molens, de Stichting Molen De Hoop en de Vereniging De Wieringer Molens. De Suam draagt bij aan de inhoud. Onze vaste redacteur is Wim Veldt.

bottom of page